Veckoprogram

Måndag 17/12
Tisdag 18/12
18:00 Intervaller i Kusen
Onsdag 19/12
Torsdag 20/12
Tvetaträning - Tomtejakt
Fredag 21/12
Lördag 22/12
Söndag 23/12
Måndag 24/12
Tisdag 25/12
Onsdag 26/12
Torsdag 27/12
Ingen Tvetaträning
Fredag 28/12
Lördag 29/12
Söndag 30/12
10:00 Långpass
Månadsprogram

Snabblänkar

EventorBanner136x32 3

Årsprogram som PDF-fil
kalender2016 140

Senaste kartorna

Erik Wigle
UTH #3, 2018-12-02
Erik Wigle
UTH #4, 2018-12-02
Erik Wigle
UTH #1, 2018-12-01
Martin Jansson
Mila By Night #1, 2018-11-15
Kent Ohlsson
Novembertävlingarna Medel, 2018-11-11
Martin Jansson
Novembertävlingarna Lång, 2018-11-11


TVETAVÄRDAR

Om er torsdag inte passar måste ni själva ordna en ersättare. Lämpligast är att byta med någon annan på listan. Gör du ett byte, så meddela gärna Henrik så att han kan ändra i denna lista.

Instruktioner för Tvetavärdarna

 Fikalista - Tveta - Torsdagar 2018-2019


 

23/8 Nettan Enckell, Lotta Grahn
30/8 LG Andén, Martin Moldin, Tore Eklund
6/9 Martin Jansson., Magnus Grahn,, Anders Lindeborg
13/9 Martin stål., Christer Anden,, Vuk Radakovits
20/9 Bygdén Lars, Annika Bygdén , Mats Johansson
27/9, Mats Liwell Ingela Liwell, Henrik Lövgren
4/10 Tord Jansson Christer Serrander, Bengt Arne Franksson
11/10, Johan Strind,, Linda Strind, Tomas Gauffin
18/10 Pål Skogtjärn, Barbara Skogtjärn., Rolf Skoglund
25/10 Moni Winsnes, Marianne Pettersson,, Peter Eden
1/11 Henrik Skoglund, Tomas Fagerstedt
8/11 Kricko Johander, Johan Johander
15/11 Gunnar Eriksson, Liw Willamo,
22/11 Barbro Ahlsen, Tomas Norlen
29/11 Urban Larsson, Anna Ek
6/12 Anette koskinen, Bert Koskinen
13/12 Leif Bergman. Margareta Lund, Sofia Heldt,, Mats Heldt
20/12 Ingen servering
10/1 Thomas Karlsson, Jan Svensson
17/1 Pg Månsson, Roland Kusgård
24/1 Jan Brolund, Arne Lindqvist
31/1 Jens molin, Anders axelsson
7/2 Svante Sandberg Greger Wedin
14/2 A-M Wigle, Svempa melin
21/2 Arne Almström. Karin almström
28/2 Lätt-fika ej soppa pga sportlov CG Carlander
7/3 Peo Olsen, Daniel Bäre
14/3 Bengt Mattiasson. Evalena Ericsson
21/3 Jo Stevenson, , Maria Kleijn
28/3 Stig Thorsson, Staffan Holmberg, Hans Johansson Olle Smitt
4/4 Susanna Karlsson, Helena Hede, Susanna Stål
11/4 Kari Enckell, Katta Borg, Lennart Borg
18/4 Ingen servering
25/4 Monika l-m, Sten Möller Weine Johhansson
2/5 Lars Mårsell, Kerstin frenckner, Mats Hellstadius
9/5 Ammi Sjöblom, Mikael Sjöblom, Mattias Pettersson
16/5 Anders Lillstrand, Jocke Eriksson, Per Molin
23/5 Sven undeland, Martin Hede, Olle Smitt
30/5 Ingen esrvering
6/6 Ingen servering


Instruktioner

Klubbstugan

Nycklar

  • Nycklar hämtas hos Anette på SNO:s kansli, hon jobbar till kl 19 på torsdagar, anette@sno.nu eller 070-568 05 36  

Öppning

  • Klubbstugan ska öppnas senast 17:30, så att alla hinner byta om i lugn och ro.
  • Sätt på herr- och dambastun i "kontrollrummet" (dörren vid trappan)

Städning

  • Städa köket efter serveringen och torka golvet
  • Plocka undan varorna
  • Plocka ur diskmaskinen
  • Torka av borden i salen och sätt upp stolarna på borden
  • Dra ur kontakten till kaffebryggaren, vattenkokaren och micron
  • Fyll på med Torky i köket om det är tomt i behållarna
  • Fyll på med toapapper, tvål och Torky om det behövs på toaletterna
  • Ta reda på alla sopor och töm sopsäcken och sätt i en ny, finns i översta lådan närmast dörren i köket.
  • Släng sopsäcken i containern ute, nyckeln finns på nyckelknippan till torsdagsfikat.

Stängning

  • Kontrollera att herr- och dambastun samt alla spisplattor är avstängda.
  • Kontrollera att alla fönster är stängda.
  • Släck all inre belysning. Lämna ytterbelysningen på Klubbstugan tänd.
  • Lås alla dörrar.
  • Lämna nycklar i ”röret” (Sjöstugan).

Serveringen

Det som erbjuds är mackor med soppa eller liknande samt kaffe/te.

Prislista

  • Ät dig mätt utan soppa: 30 kr
  • Ät dig mätt med soppa: 40 kr 
    Ungdomar t.o.m 16 år äter för halva priset.
  • Tips - ta med växel

Inköp

  • Färskt matbröd och färska grönsaker (samt eventuell soppa eller liknande) margarin, ost, leverpastej, köper man själv. Egna initiativ är tillåtna t. ex. korv och korvbröd.
  • Det som alltid finns och inte behöver inhandlas är kaffe, te, choklad, saft, hårt bröd.

Hygien

Avtorkning & diskning

  • Torka av alla borden i serveringen och ställ upp stolarna på borden.
  • Diska och plocka sedan undan den rena disken. Man får under inga omständigheter ställa disk i maskinen och sedan lämna disken odiskad.

Redovisning

  • Räkna kassan och dra bort egna inköpskostnader.
  • Överskottet sätts in på BG: 5524-9783. Som avsändare anges SNO Servering, skriv också datum. 
  • Om man inte får in tillräckligt med pengar för att täcka utlägg så skriver man en begäran om ersättning för utlägg och bifogar kvitton.
    Lämnas till Anette på kansliet eller i klubbens brevlåda på Kamratstugan vägg, med uppgift på konto som pengarna ska in på.

SNO Träningskommitté