Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/s/sno/www/doma/include/db_connect.php on line 2
Mitt digitala kartarkiv :: SM Ultra (2018-11-04)
SM Ultra (2018-11-04)
Kategori: Tävling
Karta/område: Rupphult
Arrangör: IK Hakarpspojkarna
Land: Sverige
Distans: Ultralång
Sträcka: 15.23 km
Tid: 97:35
Hade nr10 som K1 på första varvet opch den där det är 10/11 som K1 på andra varvet.

Följde med fel klunga till ettan direkt men märkte att det gick snett så vek av för att komma ut på vägen. Där ser jag Gustav en bi framför och trycker ikapp och stämplar en liten bit efter. I rygg påväg till 2 och tänker att här kan jag ligga kvar. Sen börjar han snacka om kodsiffror och märker att vi har olika, trodde inte att det skulle vara fyrgafflat så det var synd för då fick jag sticka iväg själv igen.

Stämplar samtidigt som en ganska stor klunga men känner mig pigg så drar ifrån och får med mig ett par gubbar., springer kefft efter vägen till K5 så är i en klunga vid kontrollen. Påväg till 6 är en jättestor klunga men vi kan gå loss ett par stycken in mot varvningen så vi är typ 5-6 pers.

Jagar Philip ut på nästa slinga men efter att ha mött honom upp från K1 så ser jag honom inte mer. Vid K2 kommer de andra från varvningen och stämplar samtidigt nästan, de hade tagit vänster på vägen och det var lite bättre. Stämplar samtidigt vid K3 och låter Victor gå upp och dra. Sen bommar han och jag ser skärmen och tänker att nu ska jag sticka.

Får lucka till de andra men ändå stämplar Jakobsson samtidigt vid K5, var tydligen snabbare att gå vänster och på stigen in mot kontrollen. Då kommer vi ikapp en ny klunga och jag tar initiativ för att inte Joar och Victor ska komma ikapp. Är ett led uppför hygget men orkar inte ta tät och kan inte springa om någon nedför så kom 7a.
Visa kommentarer (0)
 
SM Ultra (2018-11-04)